Algemeen

De kunstgeschiedenis cursussen zijn opgebouwd uit lezingen van anderhalf tot twee uur. Deze lezingen worden rijk geïllustreerd met powerpoint presentaties. Aanschaf van boeken of cursusmateriaal is niet noodzakelijk. Bij iedere les wordt een handout met een samenvatting gegeven. Kunsthistorische voorkennis is niet vereist.

Er wordt altijd een, of meerdere kopjes koffie of thee geschonken met een lekker koekje erbij.

De lezingen worden gegeven in een oud industrieel gebouw. Er brandt in de koude maanden weliswaar een warme kachel, maar een extra laagje aantrekken kan geen kwaad.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk per mail, per brief of telefonisch. Na betaling van het cursusgeld op rekeningnummer NL61 INGB 0005 8309 50 t.n.v. Studio Holalola is uw inschrijving definitief. U ontvangt hierover een bevestigingsbericht. Vindt een cursus geen doorgang omdat er te weinig belangstelling is, dan ontvangt u hierover tijdig bericht. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

Per e-mail: info@galeriesehnsucht.com

Per telefoon: 06 23 69 59 65

Per brief: Galerie Sehnsucht, Vijverhofstraat 34, 3032 SN Rotterdam

Annuleren

Annuleren van een cursusinschrijving is mogelijk tot 3 weken voor de aanvang va de cursus. De annuleringskosten bedragen € 10,00 per deelnemer, per cursus. U kunt geen geld terug krijgen bij afwezigheid van één les uit een cursusreeks. Annelueren van een eenmalige lezing is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie plaats. U kunt uiteraard wel liemand anders in uw plaats sturem, maar laat dit s.v.p. van te voren weten. De kunstjuf hanteert een minimum en maximum aantal deelnemers per cursus. MOcht een cursus geen doorgang vinden dan ontvangt u het betaalde cursusgeld volledig terug. Mocht een cursus volgeboekt zijn wordt er in overleg gekeken naar een alternatief. Lukt dit niet, dan wordt het cursusgeld volledig gerestitueerd.