Hoe werkt het?

Galerie Sehnsucht is gestructureerd rond een participatiemodel. We lanceren “call for entries’ om een tentoonstelling rond een speciaal thema samen te stellen. Jij kunt inschrijven door je werk in te sturen en een kleine bijdrage te betalen voor de kosten. Uit deze kleine bedragen kunnen wij de galerie (mede-)financieren. Voor jou zijn de kosten laag. Een jury zal uit de inzendingen de winnende beelden kiezen die in de expositie komen te hangen. Check het onderwerp van de laatste call hier.

Als je wilt deelnemen aan onze call lees dan eerst ons reglement hier. Als je meedoet, accepteer je het reglement.

Wie kan er meedoen?

Galerie Sehnsucht is op zoek naar kwalitatief hoogstaande fotografische kunst van beginnende en gevestigde fotografen. Kunstenaars en collectieven uit de hele wereld mogen deelnemen aan de calls van Galerie Sehnsucht. Er is geen leeftijdsbeperking voor de kunstenaars, maar de deelnemers moeten wel ouder dan 18 jaar zijn.

Hoeveel beelden kan ik insturen?

Deelnemers mogen één of meerdere beelden insturen. De niet-restitueerbare bijdrage is € 15,00 voor 1 werk, € 20,00 voor 2 tot 3 beelden en € 25,00 voor 4 tot 6 beelden. De bijdrage moet gelijk met de inschrijving worden betaald.

Hoe neem ik deel?

Betaal eerst de deelnemersbijdrage voor het aantal beelden dat je inzendt. Betalingen kunnen met Paypal gedaan worden (zie de knop onderaan de pagina) of maakt het bedrag over op het onderaan de pagina vermelde rekeningnummer. Maak een screenshot als betalingsbewijs en zend dat vervolgens met je beelden in per email naar info@galeriesehnsucht.com. Zet de naam van de call in de onderwerpregel. De foto files moeten bewaard zijn 0p 72 dpi in JPG-formaat. De titel van de file moet bestaan uit de achternaam van de fotograaf, titel en – indien van toepassing – een volgnummer. Bijvoorbeeld: achternaam_titel_01.jpg.

Je e-mail moet verder bevatten: naam, volledig adres; websiteadres (indien van toepassing); titels van de ingestuurde beelden met verwijzing naar de file-naam, de afmetingen van het werk, het editienummer en de prijs. Graag lezen wij ook een ‘Over de kunstenaar’ (alles waarvan jij denkt dat het interessant is voor ons, bijv. opleiding, exposities, publicatie, maar ook je drive als fotograaf) in max. 150 woorden; en details over het ingezonden werk (een korte beschrijving, thema of centraal idee) in max. 250 woorden.

Wat doen wij voor jou?

Als je werk geselecteerd is voor de expositie nemen wij direct contact met je op. Je hebt dan een week de tijd je werk in te dienen. Je kunt je eigen fotodruk insturen, maar ook gebruik maken van onze eigen goede printservice. In dat geval worden de printkosten aan je doorgerekend. Kies je voor onze printservice, dan ontvang je een wachtwoord voor de bestelpagina waarop uit een variatie aan fine art prints te kiezen is. Je werk zal op professionele wijze in onze galerie geëxposeerd worden. Galerie Sehnsucht zal zich inzetten voor de verkoop van het werk. De tentoonstellingsprints die door Galerie Sehnsucht zijn vervaardigd zullen een jaar in voorraad blijven en steeds voor verkoop beschikbaar zijn. Galerie Sehnsucht berekent een commissie van 35 % bij verkoop. Nadat het werk een jaar op voorraad is geweest nemen, kun je het werk op komen halen.

De website van Galerie Sehnsucht zal geruime tijd als virtuele galerie functioneren. Alle exposities zullen hun eigen webpagina krijgen, zodat de werken nog steeds door verzamelaars, conservatoren en galeriehouders bekeken kan worden – ook al is de expositie gesloten. Uiteraard zal Galerie Sehnsucht ook dan aan je naam en faam blijven werken.

Betaling

Galerie Sehnsucht is een initiatief van  Studio Holalola. Betalingen kunnen per overschrijving gedaan worden op: Studio Holalola, NL61 INGB 0005 8309 50 (vermeld je naam en de call); of gebruik deze PAYPAL-knop.


choose entryBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren