Dieter Provoost – Destination: unknown

Op 31 augustus 2019 is Galerie Sehnsucht terug in Rotterdam in  Zwaanshals 470 tijdens de Gallery Crawl.

De Nomads of Sehnsucht zijn fotografen en beeldmakers Nicole Hagesteijn, Mark van Hattem, Jacqueline Louter, Mariska Pool, Dieter Provoost, Olga Rook, Leander Varekamp, Helma Vlemmings en John de Vos. Als nomaden dwalen zij langs de grenzen van fotografie en werkelijkheid, maar ieder volgt zijn eigen route. Met oude en nieuwe fotografische technieken boeien zij de wereld, leggen oude en nieuwe waarheden vast of spelen met verbeelding en gevoel.

De Gallery Crawl is een  programma vol beeldende kunst, design, performances en artist talks.

De galeries en kunstruimten in het Oude Noorden zetten de deuren weer open op zaterdag 31 augustus. Tussen 13.00 en 18.00 uur kan je  een route lopen langs de verschillende locaties, waar je beeldende kunst en design kunt ontdekken. Daarnaast staat er een programma met performances en artists talks voor je klaar. Een mooi moment om, in een feestelijke sfeer, nieuwe locaties te ontdekken, meer over de exposities te weten te komen en kunstwerken te ontdekken van gerenommeerde en opkomende kunstenaars.

Naast de Nomads of Sehnsucht nemen de volgende galeries deel: Gallery Untitled, Assembled by Root, Psynapse gallery, Rotterdamse Salon, Studio de Bakkerij, We are Now, GaleriePUUR & AAA Gallery.

De Gallery Crawl sluit af met de officiële opening van de solo expositie Lost In Thought van Saïd Kinos bij Assembled by Root van 18:00 tot 21:00. Meer info via: Opening | Lost In Thought (solo Saïd Kinos).

foto: Dieter Provoost