GALERIE SEHNSUCHT –  Het verlangen van foto kunstenaars en verzamelaars

Galerie Sehnsucht is een geweldige galerie in drie van de Hofbogen, het hippe deel van Rotterdam Noord. De Hofbogen die ooit deel uitmaakten van de Hofstadlijn tussen Rotterdam en Schevingen is de urban hotspot van de stad. Galerie Sehnsucht is voortgekomen uit het verlangen van kunsthistorica Mariska Pool en fotograaf Mark van Hattem naar een eigen galerie. En JIJ hebt misschien Sehnsucht naar een eerlijke kans je werk tentoon te stellen zonder hoge kosten. Of misschien heb je wel Sehnsucht om een mooi fotografisch kunstwerk te vinden voor een toegankelijke prijs.

Galerie Sehnsucht is gestructureerd rond een participatie model. Wij werken met ‘call for entries’ rond een thema, en tonen werk van beginnende én gevestigde fotografen uit de hele wereld.

Als je wilt starten met het samenstellen van een foto-collectie voor een acceptabele prijs, een mooi stuk voor in huis wil, of op zoek bent naar nieuw talent, dan is dit je kans.

Galerie Sehnsucht is niet zomaar een galerie. Het is een plek met fijne vibes, waar beeldmakers, verzamelaars en geïnteresseerden in de fotografie elkaar ontmoeten, workshops en lezingen gevolgd en gegeven kunnen worden. Er kan gepraat worden over het werk, er zullen nu en dan concertjes en poezie-voordrachten zijn. En je kunt er koffie of thee drinken met een stukje heerlijk huisgemaakte taart. Wij willen een artistiek thuisland zijn voor foto’s die gaan over dromen, verlangens, originaliteit, ‘alternative facts’, eclectische associaties – en het geeft niet als het werk niet bij de tijd is, of ‘mainstream’, of anderszins bijzonder. Zolang het maar tot de verbeelding spreekt.

Wil je erbij betrokken zijn? Meld je dan hier aan voor onze Nieuwsbrief: info@galeriesehnsucht.com

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren